Niet alleen knieblessure voor Eiting: “Ging hard, terwijl ik wel ingetapet was”

Carel Eiting is terug. In de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd van Jong Ajax tegen FC Twente (2-5) maakte de middenvelder zijn rentree. Hélemaal fit is hij nog niet.

“Het gaat goed, maar ik ben nog niet honderd procent fit”, vertelt Eiting aan Ajax TV. Hij deed één helft mee. “Ik voelde m’n enkel een beetje in de wedstrijd, dus toen hebben we besloten om geen risico te nemen. Ik hoop dat ik binnenkort helemaal pijnvrij kan spelen.”

Eiting stond de laatste weken buitenspel met enkel- en knieproblemen. “Na de wedstrijd tegen Benfica trainden we met de wissels. Toen zwikte ik door m’n enkel. Dat ging best hard, terwijl ik wel ingetapet was. Ik dacht dat de schade meeviel, maar het duurde best lang. Tegelijkertijd hebben we ook m’n knie rust gegeven, want die heeft ook wat klappen gehad.”

In de Grolsch Veste maakte Eiting zijn rentree. “Het was heel leuk. Mooi stadion, ik ben er vorig jaar al twee keer geweest met Ajax 1. Ik ben twee keer niet ingevallen, maar heb wel uren langs de zijlijn warmgelopen. Dus ik kende het stadion al van binnen en buiten.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer