AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Nicolai Boilesen akkoord over nieuw contract bij Ajax

Nicolai Boilesen tekent de komende weken een nieuw contract. Dat heeft hij Ekstra Bladet laten weten.

‘Ik ben erg gelukkig bij Ajax. Dit is de beste club waar ik me kan ontwikkelingen’, laat hij de krant weten. ‘iK heb mijn contract met vier jaar verlengd. We hebben elkaar de hand geschud. Nu alleen nog een handtekening. Dat zal de komende weken gebeuren.’

Over zijn rentree volgend seizoen. ‘Ik ben er zeker van dat ik sterker terug kom’. Boilesen komt dit seizoen niet meer in actie voor Ajax omdat hij opnieuw terugslag heeft gekregen met zijn hamstringblessure.

Momenteel heeft hij nog een jeugdcontract dat tot 2013 loopt. De krant schrijft dat hij zijn contract met vier jaar verlengt, wat zou betekenen dat hij tot medio 2017 vast komt te liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *