‘Narsingh op weg naar PSV, Ajax helemaal geen optie’

Weinig lijkt Luciano Narsingh nog te weerhouden van een overstap naar PSV. De rappe buitenspeler van sc Heerenveen geniet de concrete belangstelling van de Eindhovenaren, die zich recentelijk officieel meldden. De onderhandelingen tussen de beide clubs zijn intussen gestart.

“PSV is een grote club met een goede trainer” licht zaakwaarnemer Mino Raiola toe in het Algemeen Dagblad. “We wachten netjes tot de clubs eruit komen en zullen PSV dan met alle respect behandelen.” PSV meldde zich op donderdag officieel bij de noorderlingen.

Ajax legde in een eerder stadium een bod neer in Friesland, maar daarna bleef het angstvallig rustig vanuit de hoofdstad. De regerend landskampioen gaf via hoofdtrainer Frank de Boer al aan dat het bod niet verhoogd zal worden. “Ajax is helemaal niet in the picture. De onderhandelingen zijn destijds afgekapt en nooit hervat.” Het bedrag dat Narsingh moet opleveren, is onbekend. De 21-jarige aanvaller miste het afgelopen seizoen geen wedstrijd en heeft nog een eenjarig contract.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *