AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Narsingh houdt deur naar ‘droomclub’ Ajax nog altijd open’

Ajax klopte tijdens de winterstop bij SC Heerenveen aan voor Luciano Narsingh. Hoewel de transfer afketste, staat de vleugelspeler nog altijd open voor een vertrek naar de landskampioen.

“Ik wil nog niet naar het buitenland, dus dan is een Nederlandse topclub een logische volgende stap”, zegt Narsingh in NUsport. “En Ajax is zo’n topclub. Als ik daar naar toe kan, hoef ik er niet lang over na te denken.” De aanvaller (21), die in Friesland nog tot medio 2013 vastligt, houdt echter meerdere opties open. “Ik zie PSV of FC Twente ook als een stap hogerop.”

De transfer van Narsingh naar Ajax ging in januari vanwege de tijdsdruk niet door. Hij wilde niet in een dag een beslissing nemen over zijn voetbaltoekomst. “Omdat ik hier ook goed bezig was en het seizoen bij Heerenveen wilde afmaken, ben ik niet gegaan. Maar wie weet, na dit seizoen wel.”

Overigens speelde Narsingh tijdens zijn jeugd al kortstondig voor Ajax. “Tja, ik heb gelezen dat mijn transfersom zes miljoen was. Terwijl Ajax me ooit gratis had kunnen hebben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *