AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Narsingh: ‘Destijds terecht bij Ajax weggestuurd´

Zoals bekend meldde Ajax zich de afgelopen wintertransferperiode te laat voor Luciano Narsingh. De vleugelaanvaller, dit seizoen al goed voor vijf treffers en twaalf assists, heeft in elk geval geen hard feelings naar Ajax vanwege ervaringen in het verleden.

‘Ik ben in de E’tjes weggestuurd, maar daar was ik het eigenlijk wel mee eens. Ik blonk niet echt uit, heb me pas veel later goed ontwikkeld.’ De buitenspeler denkt in de ArenA van toegevoegde waarde te kunnen zijn. ‘Ik kan voor snelheid op de flanken zorgen, ben een speler met een actie en een voorzet. Met zulke goede spelers achter me kan ik alleen nog maar beter worden.’

Ook geeft Narsingh nog maar eens aan dat hij hoopt op een zomerse transfer naar de club uit de hoofdstatd. Narsingh: ‘De trainer van Ajax zei in De Telegraaf mooie dingen over me. Ik hoop dat Heerenveen en Ajax er na deze transferwindow uit zullen komen. Ajax is een club waar ik graag voor wil uitkomen.’

‘Ajax heeft een streepje voor. Ik ben toch een Amsterdammer en hoop dat Ajax bij me terugkomt. Maar PSV of FC Twente zou ook heel mooi zijn. Het zou een droom zijn om met samen met mijn ploeggenoot Oussama Assaidi naar Ajax te gaan’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *