‘Mounir El Hamdaoui aangeboden bij FC Twente’

ajaxreportsDe kans dat Mouinr El Hamdaoui aan de slag gaat bij FC Twente is klein. Fiorentina zou de aanvaller willen inzetten in een ruildeal met Nikolay Mihaylov, die de omgekeerde weg moet bewandelen. De Tukkers hebben echter geen plannen om El Hamdaoui aan de selectie toe te voegen.

Twente heeft met Luc Castaignos en Glynor Plet momenteel slechts twee diepe spitsen in de selectie. Laatstgenoemde heeft te horen gekregen dat hij mag vertrekken. Bovendien nam de club afscheid van Dmitri Bulykin. De Enschedeërs zijn zodoende opzoek naar een nieuwe aanvaller, maar de komst van El Hamdaoui is niet aan de orde.

“Hij is ons aangeboden via een tussenpersoon, maar zolang onze technische staf geen verzoek doet om hem te halen, richten we ons op andere namen”, zegt Twente-voorzitter Joop Munsterman in een interview met Calciomercato. El Hamdaoui vertrok vorig jaar bij Ajax voor een avontuur bij Fiorentina en speelde tot dusver negentien wedstrijden in Florence. Daarin scoorde de geboren Rotterdammer drie keer. Hij zou nu alweer mogen vertrekken.

The post ‘Mounir El Hamdaoui aangeboden bij FC Twente’ appeared first on AjaxReport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *