AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Moisander wacht transfer Vertonghen geduldig af

Niklas Moisander heeft aan de NOS laten weten dat hij rustig afwacht hoe de zaken rond Jan Vertonghen zich ontwikkelen. Pas als Vertonghen door Ajax verkocht is, gaat men verder praten met Moisander. ‘Ik wil de stap maken’, aldus de speler.

‘Ik weet verder niet precies hoe het er nu voor staat. Ik laat mijn zaakwaarnemer alles regelen’, vertelde de speler. ‘Natuurlijk moet AZ er ook nog met de geïnteresseerde club uitkomen. Maar het is nu nog rustig dus ik concentreer me nu op het trainen bij AZ. Het zou geen straf zijn om hier te moeten blijven, maar natuurlijk heb ik ook ambities.’

‘Ik had ook een jaar geleden de kans om een stap omhoog te nemen (PSV was destijds concreet red.). Die stap omhoog wil ik nog steeds maken. Ik kijk dan ook met een schuin oog naar de transfer van Jan Vertonghen. Ik heb gehoord dat daar veel vanaf hangt. Ik kan daar verder niks aan doen dus het is afwachten. Ik probeer zo min mogelijk kranten en zo te lezen zodat ik me goed kan focussen op het weer fit worden. Ik wil nu even alleen met mezelf bezig zijn en de mensen dicht bij me’, aldus Moisander.

Moisander heeft een aanbieding van Ajax op zak waar hij zeer content mee is. De 26-jarige verdediger heeft daarnaast een goed gesprek met hoofdtrainer Frank de Boer van Ajax achter de rug. AZ en Ajax zijn het echter nog niet eens over een transfersom. De twee clubs praten pas verder wanneer Ajax de verkoop van Vertonghen afgerond heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *