Moisander: ‘Ik ben nog nooit zo fit geweest als bij Ajax’

ajaxreportsNiklas Moisander moest in zijn beginperiode bij Ajax erg wennen aan de eisen die bij een topclub worden gesteld. Inmiddels is de Finse verdediger niet meer weg te denken uit het elftal van Frank de Boer.

”Ik was niet helemaal topfit toen ik bij Ajax kwam”, zegt Moisander in een interview met Ajax Life. ”Nu ben ik topfit, ik ben nog nooit zo fit geweest. Daar moet ik de technische staf en diëtiste voor bedanken.”

The post Moisander: ‘Ik ben nog nooit zo fit geweest als bij Ajax’ appeared first on AjaxReport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Moisander: ‘Ik ben nog nooit zo fit geweest als bij Ajax’

ajaxreportsNiklas Moisander moest in zijn beginperiode bij Ajax erg wennen aan de eisen die bij een topclub worden gesteld. Inmiddels is de Finse verdediger niet meer weg te denken uit het elftal van Frank de Boer.

”Ik was niet helemaal topfit toen ik bij Ajax kwam”, zegt Moisander in een interview met Ajax Life. ”Nu ben ik topfit, ik ben nog nooit zo fit geweest. Daar moet ik de technische staf en diëtiste voor bedanken.”

The post Moisander: ‘Ik ben nog nooit zo fit geweest als bij Ajax’ appeared first on AjaxReport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Moisander: ‘Ik ben nog nooit zo fit geweest als bij Ajax’

ajaxreportsNiklas Moisander moest in zijn beginperiode bij Ajax erg wennen aan de eisen die bij een topclub worden gesteld. Inmiddels is de Finse verdediger niet meer weg te denken uit het elftal van Frank de Boer.

”Ik was niet helemaal topfit toen ik bij Ajax kwam”, zegt Moisander in een interview met Ajax Life. ”Nu ben ik topfit, ik ben nog nooit zo fit geweest. Daar moet ik de technische staf en diëtiste voor bedanken.”

The post Moisander: ‘Ik ben nog nooit zo fit geweest als bij Ajax’ appeared first on AjaxReport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Moisander: ‘Ik ben nog nooit zo fit geweest als bij Ajax’

ajaxreportsNiklas Moisander moest in zijn beginperiode bij Ajax erg wennen aan de eisen die bij een topclub worden gesteld. Inmiddels is de Finse verdediger niet meer weg te denken uit het elftal van Frank de Boer.

”Ik was niet helemaal topfit toen ik bij Ajax kwam”, zegt Moisander in een interview met Ajax Life. ”Nu ben ik topfit, ik ben nog nooit zo fit geweest. Daar moet ik de technische staf en diëtiste voor bedanken.”

The post Moisander: ‘Ik ben nog nooit zo fit geweest als bij Ajax’ appeared first on AjaxReport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Moisander: ‘Ik ben nog nooit zo fit geweest als bij Ajax’

ajaxreportsNiklas Moisander moest in zijn beginperiode bij Ajax erg wennen aan de eisen die bij een topclub worden gesteld. Inmiddels is de Finse verdediger niet meer weg te denken uit het elftal van Frank de Boer.

”Ik was niet helemaal topfit toen ik bij Ajax kwam”, zegt Moisander in een interview met Ajax Life. ”Nu ben ik topfit, ik ben nog nooit zo fit geweest. Daar moet ik de technische staf en diëtiste voor bedanken.”

The post Moisander: ‘Ik ben nog nooit zo fit geweest als bij Ajax’ appeared first on AjaxReport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *