Miralem Sulejmani: ‘Ik ben zwaar teleurgesteld in Ajax’

ajaxreportsNa maandenlang zwijgen is de pijn er eindelijk uit. Miralem Sulejmani spreekt in Voetbal International over zijn moeilijke situatie bij Ajax. De aanvaller vertrekt in de zomer transfervrij en speelde al maanden niet meer.

‘Ajax praat graag óver mij in de pers. Hadden ze maar wat meer mét mij. Ik dacht dat ik onder Martin Jol het ergste wel had gehad, maar het kan dus altijd nog slechter. Ik ben zwaar teleurgesteld’, is het commentaar van de Servier.

Mickey laat weten dat hij anderhalf jaar geleden in de winterstop naar Lokomotiv Moskou kon, maar dat Ajax de transfer verknalde. ‘Later heb ik begrepen dat ze bij Lokomotiv nog nooit zo’n arrogante club hadden meegemaakt. Ze waren bereid om tot wel acht miljoen euro te gaan.’

The post Miralem Sulejmani: ‘Ik ben zwaar teleurgesteld in Ajax’ appeared first on AjaxReport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *