Mbappé zette PSG-leiding aan het werk voor De Jong: “Dat is niet normaal”


Kylian Mbappé heeft een sleutelrol gespeeld in de naderende transfer van Frenkie de Jong naar Paris Saint-Germain. Dat stelt Telegraaf-journalist Mike Verweij, die de scoop rond middernacht bekendmaakte.

“Kylian Mbappé heeft rechtstreeks contact met hem opgenomen. Dat soort dingen speelt mee”, verklaart Verweij bij Giel Beelen op Radio Veronica. “Ze voetbalden tegen elkaar in de Nations League en Mbappé heeft onmiddellijk tegen de clubleiding van PSG gezegd: wat ik nu om me heen heb zien lopen, dat is niet normaal. Probeer hem te halen. Als zo’n speler dat roept, dan wordt daar gehoor aan gegeven.”

Mbappé liet zich deze week in een interview met France Football al zéér lovend uit over De Jong. “Natuurlijk is hij heel erg welkom in Parijs! Zoiets heb ik ook tegen hem gezegd, ik denk dat hij een geweldige speler voor ons zou zijn. Nu moet hij natuurlijk zelf nog een beslissing nemen…”, aldus het Franse wonderkind. Die beslissing lijkt inmiddels genomen. De Jong verlaat Ajax nagenoeg zeker voor PSG, dat 75 miljoen euro betaalt.

Lees ook: De Telegraaf: Frenkie de Jong kiest voor PSG, Ajax incasseert 75 miljoen euro


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!