Martins Indi: ‘Ongeslagen blijven tegen Ajax’


Feyenoord speelt zondag in eigen huis tegen rivaal Ajax, Bruno Martins Indi wil er echter nog niet al te veel aan denken. De verdediger probeert zich eerst te focussen op de trainingen in aanloop naar het duel, want ‘je kunt niet goed spelen als je slecht traint’.

Martins Indi hoeft nog niet per se te praten over het duel met Ajax. “Natuurlijk leeft die wedstrijd enorm. Maar ik kijk eerder uit naar de eerstvolgende training. Dáár moet eerst alles goed gaan, voordat ik aan de wedstrijd wil denken. Je kunt niet goed spelen als je slecht traint”, aldus de jongeling in gesprek met Sp!ts.

Bondscoach Louis van Gaal wil juist dat zijn spelers imagineren. Martins Indi is echter niet bang dat hij het verkeerd doet. “Buiten de trainingen pak ik heus wel mijn momenten om de volgende wedstrijd alvast in te beelden. Dan stel ik me voor dat ik de bal heb en wat ik dan in bepaalde situaties zou doen. Wat ik verder probeer te zeggen is dat mijn gedachten tijdens de training niet op een verkeerde manier afdwalen. Ik wil me elke trainingsdag honderd procent geven, daarom probeer ik niet al te veel dagen vooruit te kijken.”

Zondag speelt Martins Indi voor de derde keer tegen Ajax, de eerste wedstrijden gingen niet verloren (4-2 zege en 1-1). “Haha, ik had er nog niet bij stil gestaan dat ik een ongeslagen status tegen Ajax heb. Laten we hopen dat dat na zondag nog steeds zo is.”


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!