Martins Indi: ‘Ik behandel iedereen hetzelfde’

Bruno Martins Indi ontmoet zondag met zijn Feyenoord kampioen Ajax in De Kuip. De verdediger breekt definitief door, hetgeen onder meer een basisplaats in het Nederlands elftal heeft opgeleverd.

‘Voor mij is iedereen gelijk en zijn er geen ‘grote jongens. Ik behandel iedereen op dezelfde manier, dus ook als ik een geintje uithaal. Zo ben ik altijd geweest’, omschrijft Martins Indi zijn karakter tegenover Sp!ts .

‘Toen ik nog maar net bij het eerste van Feyenoord zat, werd dat niet door iedereen gewaardeerd. Ik ga geen namen noemen, maar de oudere spelers vonden dat ik té aanwezig was. Je weet toch hoe ervaren voetballers zijn? In hun ogen moet je eerst presteren, voordat je bijdehand mag lopen doen’, haalt de mandekker zijn gram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *