Marc Muniesa was graag naar Ajax gekomen


Marc Muniesa vindt het jammer dat hij door zijn knieblessure afgelopen zomer niet naar Ajax kon komen. ‘Ik heb goede gesprekken gehad met Ajax en had er graag gespeeld’, zegt de speler van Barcelona in het radioprogramma Primer Toc van de Spaanse zender RAC1. ‘Ze spelen Champions League en eenzelfde speelstijl als Barcelona.’

Muniesa hoopt snel hersteld te zijn van de blessure die hij in juli opliep tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tegen HSV. ‘Als alles goed gaat kan ik in januari of februari weer terug zijn. Maar ik heb nog geen datum in mijn hoofd, ik richt me nu op elke dag hard werken.’


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!