AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Lukaku: ‘Ajax was geen optie voor mij’

Romelu Lukaku maakte vorige zomer de overstap naar Chelsea, maar sindsdien kwam hij maar weinig aan de bak. De ster van Anderlecht mocht de bank warm houden, maar vertelt aan Het Nieuwsblad dat hij simpelweg alleen maar naar de top wilde.

‘Ik heb geen spijt. Ik had ook een tussenstap kunnen zetten bij een club als Ajax of Lille, maar ik wilde naar de absolute top en door mijn transferprijs kwamen ook alleen de allergrootste topclubs in aanmerking. Het jaar in Engeland heeft mij ook rust gegeven. Ik moest weg van alle heisa en hypocrisie in België’, vertelt Lukaku.

Ajax was geïnteresseerd in de spits, maar die had een hoog prijskaartje om zijn nek. Nu dreigt echter een verhuur omdat de spits niet aan spelen toekomt. ‘Ik wil eerst weten wie volgend jaar trainer zal zijn als Di Mateo niet blijft en ik wil een gesprek met hem. Tijdens dat gesprek met de coach zal ik snel zien of hij het meent met mij of niet. Indien niet, dan ga ik voor een uitleenbeurt. Ik moet spelen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *