‘Luis Suarez mag liverpool verlaten na bijtincident’

ajaxreportsNiet zijn doelpuntenproductie in de Premier League zorgt voor een vertrek bij Liverpool, maar het bijtincident met Chelsea-verdediger Branislav Ivanovic is het einde van Luis Suarez bij de Engelse club. In de ogen van diverse oud-spelers kan de Uruguayaan niet langer bij Liverpool blijven, hij moet weg.

“Deze man kan niet meer bij Liverpool blijven”, citeert De Telegraaf Graeme Souness, die als trainer en speler zestien prijzen won met Liverpool. “Hij zit in het kamertje voor mensen met een laatste kans in het leven. Maar wat veel erger is dat hij met dit gedrag de naam van Liverpool op een verschrikkelijke manier door het slijk haalt voor de ogen van de hele wereld. En niemand is groter dan deze club.”

Souness, in zijn actieve carrière niet de meest zachte speler, riep de directie op Suarez per direct op non-actief te zetten en bij het eerste bod op de aanvaller direct te accepteren. “De mensen zullen hier nog heel lang over praten. Dit is dramatisch voor de club Liverpool en helemaal in de week waarin dit gebeurt. We herdenken bij deze wedstrijd de mensen die exact 24 jaar geleden zijn omgekomen bij de Hillsborough-ramp.”

The post ‘Luis Suarez mag liverpool verlaten na bijtincident’ appeared first on AjaxReport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *