AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Luis Suarez kan contract voor het leven tekenen bij Liverpool

Liverpool bereidt zich voor om met Luis Suárez om de tafel te gaan. Onderwerp van gesprek zal een verlengde verbintenis voor de Uruguayaan zijn. Hoewel de huidige verbintenis van Suárez nog loopt tot 2016 wil de club een punt maken en kapers afschrikken. Vooral Paris Saint-Germain liet de afgelopen maanden doorschemeren geïnteresseerd te zijn in de spits.

Technisch directeur Ian Ayre kan daar volledig inkomen, zegt hij. “Wie zou Suárez nou niet willen hebben?” Ayre verwacht dat gesprekken over een nieuw contract snel zullen starten. “Luis is een belangrijk onderdeel van het eerste elftal en hij is een zeer populaire speler in de groep”, zei Ayre tegen SkySports. “We hopen dat dit nog lang zo mag blijven.”

The Reds namen de 25-jarige aanvaller vorig jaar in de winterstop over van Ajax voor een bedrag dat in de tientallen miljoenen liep. Volgens Sky wil de club voor een deal gaan die nog langer loopt dan de huidige die nog voor 5,5 jaar staat. Liverpool zou daartoe geïnspireerd zijn door de speculatie over een transfer naar PSG en door de herhaaldelijke berichten van Suárez’ kant dat hij niet meer weg wil van The Merseyside.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *