Luis Suarez: ‘Ik moet mijn houding aanpassen op het veld’

Luis Suárez weet dat zijn houding op het veld flink moet gaan veranderen in de toekomst. De Uruguayaanse aanvaller van Liverpool ligt in Engeland momenteel onder vuur vanwege zijn vele duikelpartijen en ‘schwalbes’. Ook wordt in zijn thuisland, Uruguay geklaagd dat hij te veel kaarten krijgt voor commentaar.

‘Na al die jaren realiseer ik me beter wat ik moet aanpassen. Ik ben nu 25 en er zijn dingen die ik moet veranderen, zoals bijvoorbeeld mijn houding op het veld’. aldus Suárez.

De oud-speler van Ajax weet dat hij te veel commentaar heeft, protesteert en gebaren maakt op het veld. ‘Zo speel ik al van kleins af aan. Ik probeer er wat aan te doen, maar soms doe ik zulke dingen uit angst.’

In zijn tijd bij Ajax lag Suárez in Nederland ook al vaak onder vuur. Toen gaf de aanvaller al aan dat hij deze uitbarstingen beter onder controle wilde houden in de toekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *