‘Luciano Narsingh verkast het liefst naar PSV’

PSV blijft hopen op de komst van Luciano Narsingh. De Eindhovenaren zien in de aanvaller van sc Heerenveen een versterking van de huidige selectie, de onderhandelingen verlopen moeizaam.

Technisch directeur Marcel Brands is duidelijk tegenover het Algemeen Dagblad. “Narsingh heeft ons gezegd dat hij het liefste naar PSV wil”, aldus Brands. Ook Ajax is in de race voor Narsingh. Berichten over een nieuw bod uit Eindhoven, worden door de bestuurder als onjuist bestempeld. “Ik lees overal dat we een verhoogd bod op hem hebben gedaan. Maar wij hebben echt niks gedaan.”

“Ik ben zo benieuwd waar dergelijke berichten vandaan komen. Wanneer we wel wat gaan doen? Dat horen jullie wel”, gaat Brands verder. Ondertussen stoomt trainer Dick Advocaat zijn ploeg klaar voor het nieuwe seizoen. Donderdag sluit ook Mark van Bommel aan in Eindhoven, terwijl Ola Toivonen zich over twee dagen meldt bij PSV.

“Nu begint de voorbereiding op het seizoen dus pas echt”, zegt Advocaat. “Natuurlijk is het afwachten hoe die jongens terugkomen. Ik verwacht goed, want we hebben het over spelers die weten waar het om gaat. Anders bereik je het Nederlands elftal niet. Met die mannen, plus de jongens die reeds tien dagen in training zijn, heeft PSV gewoon een goede groep.”

Advocaat lijkt ook Marcel Ritzmaier en Peter van Ooijen op te nemen in zijn A-selectie. “Je hebt toch een selectie van 23 man nodig”, doelt Advocaat op de talenten. “Daar zijn dit de ideale spelers voor. En na een jaar kijken we of ze hun plaats hebben weten te veroveren of niet. Van Ooijen heeft in de eerste tien dagen van de voorbereiding wel iets laten zien, ja.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *