AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Luciano Narsingh: ‘Ajax is niet mijn eerste optie’

Luciano Narsingh lijkt deze zomer te vertrekken bij SC Heerenveen, maar de geruchten dat Ajax zijn eerste optie zou zijn lijkt niet zo te zijn. De aanvaller staat zeker open voor andere clubs.

“Als de competitie voorbij is beslis ik. Ik ga met mijn zaakwaarnemer bekijken wat het beste bij me past. Het is niet zo dat Ajax mijn eerste optie is. Het buitenland zou ook kunnen, al heeft de top van de Eredivisie mijn voorkeur. Voor het buitenland voel ik me nog niet helemaal klaar. Dat kan later nog wel,”zo vertelt Nasringh aan Voetbalprimeur.

Dat Narsingh volgend seizoen niet meer voor Heerenveen speelt is zeker.”Ik heb contact met mijn zaakwaarnemer en hij handelt verder alles af. Ik wil me er niet mee bezighouden, want dat gaat invloed hebben op je prestaties. Ik lees en hoor van alles, dat is heel mooi, maar na dit seizoen heb ik alle tijd om te beslissen,”zo gaat Narsingh verder.

In januari wou Ajax ook al Narsingh binnenlijven, maar dat was wel op de laatste dag dat de transfermarkt nog open was.”Op de laatste dag werd ik door iedereen gebeld. Ik werd overdonderd. Dat doet dan wel wat met je. Nu wacht ik nog een paar weken. Dan bepaal ik wat ik doe,”zo eindigd Narsingh die in zijn jonge jaren ook al in de jeugd van Ajax heeft gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *