AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Kuyt: ‘Luis Suarez voelt zich goed in Liverpool’

Luis Suarez kent een apart jaar bij Liverpool. Hij schakelde tussen bewondering en afkeer, van goed spel naar een schorsing van acht duels. Er was inmiddels al een flirt met Paris Saint-Germain, maar Dirk Kuyt weet dat hij gelukkig is bij Liverpool.

“Ik praat veel met Luis en hij is altijd gelukkig geweest met de club, de supporters en zijn teamgenoten”, zegt Kuyt in gesprek met Liverpool Echo. “Iedereen stond achter hem in een moeilijke periode, ik heb dan ook nooit het gevoel gehad dat hij hier niet gelukkig was bij Liverpool.”

“Hij heeft een erg moeilijke tijd gehad, maar die ligt nu achter hem”, vervolgt de Nederlander zijn verhaal. “Hij zei dat hij meer dan gelukkig was om hier te blijven en hopelijk blijft hij hier ook nog een lange tijd.”

De buitenwereld leverde al wat kritiek nadat Suarez enige tijd het net niet wist te vinden, Kuyt weet zeker dat de voormalig Ajacied zijn vorm snel weer terug zal vinden na zijn treffer tegen Stoke City. “Luis speelde geweldig en scoorde een wereldgoal. Hij was er nooit ver vandaan, maar als je niet scoort beginnen mensen te praten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *