Kostas Lamprou weggestuurd bij Ajax

De Griekse doelman Kostas Lamprou maakte dit weekend zijn debuut bij Feyenoord. Hij verving de geblesseerde Erwin Mulder. Lamprou hield zijn doel schoon. Op zijn dertiende werd hij weggestuurd bij Ajax.

‘Toen was ik dertien jaar. Er werd gezegd dat mijn lengte de reden was, later hoorde ik dat er ook andere redenen waren. Maar het klopt dat ik al jaren hoor dat ik te klein ben voor een keeper. Zelf maak ik er nooit zo’n punt van, want dat heeft geen zin. Ik kan er tóch niks aan veranderen. God heeft bepaald dat ik zo groot ben als ik ben, dus moet ik mijn lengte compenseren met mijn sprongkracht. De komende tijd wil ik laten zien dat ik goed genoeg ben voor Feyenoord 1.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *