Kenneth Vermeer wil contract openbreken bij Ajax

Kenneth Vermeer zegt in het Algemeen Dagblad dat hij graag zijn contract bij Ajax wil verlengen. Vermeer staat onder druk bij Ajax, hij heeft al 30 doelpunten tegen gekregen, dat zijn net zoveel tegendoelpunten als wat Ajax vorig seizoen tegen kreeg .

Hij voelt geen extra druk door Jasper Cillessen. ‘Normaal gesproken komen ze rond dit tijdstip wel praten, maar ik heb nog niks gehoord. Wat ik wil? Ik speel al heel lang bij Ajax, ben dit seizoen eerste keeper, dus het liefst blijf ik bij Ajax. Maar dat ligt dus niet aan mij’, zegt Vermeer.

‘Ik had ons team hoger ingeschat dit seizoen. Ik had gedacht dat het makkelijker zou gaan.’ Van een fout tegen Utrecht wil Vermeer niets weten. ‘Ik vond dat geen fout. Kijk ik tik die bal weg, maar ik kan niet zien wat er achter mijn rug gebeurt en opeens staat die jongen daar. Geloof me als ik die bal kon klemmen had ik dat gedaan.’

Vermeer had tegen Utrecht ook niet echt steun van een ervaren verdediging. ‘Dat was extreem, ik denk de jongste verdediging ooit! Dan ben je wel constant bezig met coachen. Vertonghen of Alderweireld hebben maar een paar woorden nodig.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *