AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Kenneth Vermeer kan verlengen tot 2015 bij Ajax

Voor Kenneth Vermeer is het kiezen of delen bij Ajax. De doelman staat nog tot 2013 onder contract in Amsterdam en heeft inmiddels een bod van Ajax ontvangen. De goalie kan zijn contract verlengen tot medio 2015.

Zijn zaakwaarnemer Winny Haatrecht erkent tegenover De Telegraaf dat er gesprekken zijn geweest met financieel directeur Jeroen Slop. ‘We zullen met een tegenvoorstel komen en op korte termijn verdere gesprekken voeren met Ajax.’

De 26-jarige Vermeer was dit seizoen voor het eerst in jaren onomstreden bij Ajax. Na het vertrek van Stekelenburg keepte Vermeer, op enkele blessures en schorsingen na, alles. Met Jasper Cillessen heeft Ajax al een eventuele opvolger in huis.

Frank de Boer ziet echter liever dat zijn doelman blijft. ‘We zijn stap voor stap bezig om goede spelers langer te binden en ik ben zeer tevreden over Kenneth’, zegt de coach.

Vermeer zelf heeft altijd benadrukt dat hij graag in Amsterdam blijft. Dat ondanks de interesse van Aston Villa. ‘Dit is pas mijn eerste seizoen als eerste keeper, ik zit nog aan het begin van mijn carriÚre. Ik denk dat ik heb laten zien het niveau aan te kunnen en ben hier nog niet uitgeleerd.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *