AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Juventus ziet Ouasim Bouy als wisselgeld’

Ex-Ajacied Ouasim Bouy heeft het momenteel niet makkelijk bij Juventus. De 19-jarige middenvelder heeft tijdens het afgelopen seizoen absoluut geen doorbraak kunnen beleven in Turijn en staat zelfs op de nominatie om de club weer te verlaten. De speler zelf wil echter voor zijn kans bij Juve gaan.

Juventus probeert al weken om Marco Verratti los te weken bij Pescara en probeert nu Bouy in de deal betrekken. Om Pescara wat tegemoet te komen zou men bij de verkoop van Verratti gratis een seizoen gebruik mogen maken van de diensten van Bouy. Bouy zelf heeft hier echter direct een stokje voor gestoken. Eerder was er ook al sprake van een mogelijke verhuurperiode van Bouy aan Cagliari, maar ook die optie wees Bouy eigenhandig af. Bouy wil hoe dan ook bij Juventus blijven.

Bouy verruilde Ajax afgelopen winterstop voor Juventus. Dat ondanks het feit dat hij zijn debuut bij Ajax al had gemaakt, een mooie aanbieding van de Amsterdamse club binnen had en het vertrouwen kreeg van het technisch hart van de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *