AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Juventus mengt zich in de strijd om PSV-speler’

In navolging van Bayern Munchen en Liverpool heeft nu ook Juventus zich in de strijd gemengd om Johan Bakayoko. Hier maakt de Italiaanse journalist Nicolo Schira melding van.

Bakayoko was met 9 doelpunten en 12 assists een belangrijke pijler onder het succesvolle seizoen van PSV. Mogelijk dat Bayern de beste papieren heeft, dat onlangs Vincent Kompany aanstelde als hoofdtrainer. De Belgische oefenmeester wilde zijn landgenoot vorig zomer al naar Burnley halen, die vorig jaar al contact opnam met Bakayoko. “Ik kreeg vorig jaar een telefoontje van Kompany, inderdaad. Hij legde toen zijn visie op voetbal uit. Dat was mooi. Ik verduidelijkte mijn visie. Het was een goed gesprek, maar dat was dus vorige zomer.”

Maar eerst richt de linkspoot zich op het EK 2024, waar hij met veel vertrouwen naar toe leeft. “Het maakt mij niet uit. Ik denk niet: deze gozer is beter. Ik denk: ik heb de bal, hij moet de bal zien af te pakken. Ik kan linksom en rechtsom. De tegenstander moet zich aanpassen aan mij, want ik wil me voor niemand aanpassen.”

Het bericht ‘Juventus mengt zich in de strijd om PSV-speler’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *