AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Johan Cruijff geeft Ajax een mooi compliment’

Ajax wil dolgraag Luciano Narsingh inlijven, maar de Amsterdammers weigeren met miljoenen euro’s te smijten voor de flankaanvaller van sc Heerenveen. Clubicoon Johan Cruijff is blij met de behoudende opstelling van de landskampioen.

“Ik vind het zo ontzettend goed dat er nu eindelijk duidelijke financiële grenzen getrokken worden. Het eergevoel en de beleidswijze van de technische mensen is nu de leidraad van Ajax”, stelt Cruijff in Voetbal International. “Daar moeten eventuele aankopen van doordrongen zijn. Als ze elders alleen maar voor de poen willen voetballen, moeten ze dat vooral doen.”

“Ik heb gehoord dat Frank de Boer het huidige beleid van Ajax perfect uit heeft gedragen. Die duidelijkheid is belangrijk”, vervolgt El Salvador, die hoopt dat Marc Overmars een rol in de Ajax-directie gaat spelen. “Marc zou een geweldige toevoeging zijn voor de club. Ajax is nou eenmaal een bedrijf, dan heb je ook op directieniveau een voetbalman nodig.”

“Een voetbalkader met Frank de Boer, Dennis Bergkamp, Wim Jonk en Marc Overmars, met al hun kwaliteiten en ervaring; dan heb je als club dus weinig te klagen. Ook wat internationale uistraling betreft”, concludeert Cruijff.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *