AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Joey Veerman vervanger bij Real Madrid van Toni Kroos’

Kylian Mbappé staat de komende jaren onder contract bij Real Madrid. In het programma ‘Rondo’ werd zijn komst gisteren uitgebreid besproken en werd de vraag voorgelegd wie de aanvaller van aanvoer moet voorzien nu Toni Kroos zijn schoenen aan de wilgen heeft gehangen.

“Wie gaat ze nu wegsteken?”, vroeg Nordin Amrabat, te gast in het programma, zich af. “Want Kroos is er niet meer.” De Duitse middenvelder speelde zaterdag zijn laatste officiële wedstrijd voor De Koninklijke en komt alleen nog voor Duitsland in actie op het EK.

Youri Mulder liet doorschemeren in de Eredivisie nog wel een goede opvolger te zien voor Kroos en dropte de naam van Joey Veerman, waarna Theo Janssen in de lach schoot. “Waarom lach je?”, vroeg Mulder aan zijn collega-analist. “In LaLiga zou hij het zeker kunnen”, haakte Amrabat erop in. “Hij is een van de beste passers van Europa. Noem er een paar die beter zijn dan Veerman”, vervolgde Mulder.

Presentator Wytse van der Goot opperde daarna de naam van Kevin de Bruyne, terwijl Mulder ook nog Teun Koopmeiners aandroeg. Veerman heeft er geen geheim van gemaakt om komende zomer een stap te zetten. De middenvelder heeft bij PSV nog een contract tot medio 2026.

Het bericht ‘Joey Veerman vervanger bij Real Madrid van Toni Kroos’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *