AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Janssen: ‘Na seizoen is goed praten met De Boer’

Theo Janssen hoopt dat hij ook volgend seizoen belangrijk kan zijn voor Ajax. De middenvelder kwam afgelopen zomer over van FC Twente en kende een matige start, maar groeide uit tot een belangrijke basisspeler in het elftal van Frank de Boer.

“Als Ajax met me verder wil, blijf ik hier gewoon”, aldus Janssen in Voetbal International. “Ik ben genoeg overtuigd van mezelf dat wanneer ik blijf, ik volgend jaar ook weer basisspeler ben. Dat is ook het beste. Als ik een langere periode niet speel, kan ik een vervelende jongen worden. Dat weet ik van mezelf, dus dat moeten we zien te voorkomen.”

“Na het seizoen ga ik eens rustig met de trainer zitten”, vervolgt de dertigjarige middenvelder. ‘Dat hoeft niet lang, tien minuutjes is genoeg. Niet dat ik een basisplaats eis of zo, dat kan ook helemaal niet. Maar een beetje duidelijkheid kan geen kwaad.”

“Ik wil het gevoel hebben dat ik ook volgend jaar belangrijk kan zijn voor Ajax. Er gaan waarschijnlijk een paar belangrijke spelers vertrekken, dus ik zie wel een rol voor mezelf weggelegd. Als de trainer dat ook vindt zie ik geen problemen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *