AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Jan Vertonghen wil dit seizoen tien doelpunten maken

Ajax won zondagmiddag eenvoudig met 0-2 tegen ADO Den Haag. Jan Vertonghen scoorde het tweede doelpunt en maakte het negende doelpunt van het seizoen. De Belg was tevreden met zijn eigen spel.

Over de eerste helft was Vertonghen minder tevreden. ‘Ze kregen een kans die Immers net over schoot en ze gingen inzakken. We liepen in de val omdat Toby en ik teveel het middenveld in liepen en dat hebben we na rust recht gezet, vertelt Vertonghen. ‘Toch hebben we meer mogelijkheden gecreëerd door het veld breed te houden. Bij de 0-2 werd ik nog verweten dat er mensen beter voor stonden, maar ik heb een gouden rechterbeen’, lachte de verdediger.

Vertonghen is blij met zijn vele doelpunten dit seizoen. ‘Ik heb er negen dus moet er nog één. Fijn dat ik het kon beslissen. Nu is het weer kijken naar de rest. Ik kijk niet veel naar concurrenten, maar ben wel gedwongen omdat het op staat in de bus,’ besluit de Belg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *