AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Jan Vertonghen bijna akkoord met Tottenham Hotspur’

Rafael van der Vaart zegt dat de overgang van Jan Vertonghen van Ajax naar zijn werkgever Tottenham Hotspur ‘a close deal’ is. De clubs zouden onderhandelen over een zomerse overgang van de verdediger naar White Hart Lane.

‘Volgens mij is het een close deal’, vertelde Van der Vaart aan RTV Noord-Holland. ‘Ik weet wel van de gesprekken af, ze hebben mij ernaar gevraagd en ik vind hem op dit moment een versterking voor ons. Als Jan slim is, kiest hij voor Tottenham.’

Van der Vaart moest woensdag, op het moment dat Ajax kampioen werd, zelf tegen Bolton Wanderers spelen. ‘Toen ik in de kleedkamer kwam ging ik snel op internet’, vertelde de Oranje-international, die zelf jarenlang voor Ajax speelde. ‘Ik ben natuurlijk nog steeds een behoorlijke Ajax-fan dus dan is het is hartstikke mooi voor de jongens dat ze dit voor elkaar gekregen hebben.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *