AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Jan Vertonghen bezocht Spurs zondag opnieuw

Ajax-captain Jan Vertonghen heeft afgelopen zondag voor de tweede maal een bezoek gebracht aan Tottenham Hotspur. De Belg was samen met zaakwaarnemer Mustapha Nakhli in Londen aanwezig bij de wedstrijd tussen de Spurs en Fulham (2-0).

Vertonghen en zijn zaakwaarnemer spraken uitgebreid met het bestuur van de Engelse club, zo meldt de Telegraaf. Tottenham Hotspur eindigde dit seizoen als vierde in de Premier League en zal daardoor voor aankomend seizoen meedoen aan de voorrondes van de Champions League, tenzij Chelsea de Champions League wint. De Spurs willen Vertonghen graag overnemen van Ajax, maar onderhandelen nog met de Amsterdammers over de transfersom. De verdediger ligt nog tot medio 2013 vast bij Ajax.

Begin maart bezocht Vertonghen Londen al samen met ploeggenoot Siem de Jong. Het tweetal bekeek daar de wedstrijd Arsenal – AC Milan, op uitnodiging van voormalig ploeggenoten Thomas Vermaelen (Arsenal) en Urby Emanuelson (AC Milan). Destijds sprak Vertonghen in Londen tevens voor de eerste keer met zowel het geïnteresseerde Arsenal als Tottenham Hotspur.

‘Ik ben niet nerveus over de onderhandelingen’, gaf Vertonghen afgelopen zondag nog te kennen aan de NOS. ‘Ik denk dat de clubs er wel uit komen. Het is wel spannend dat ik straks alles hier in Amsterdam achter me zal moeten laten.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *