Ismael Aissati tekent voor één seizoen bij Vitesse

Ismaïl Aissati staat op het punt een eenjarig contract te tekenen bij Vitesse. De middenvelder was transfervrij, nadat zijn contract bij Ajax was afgelopen en beide partijen niet tot een akkoord kwamen over een verlenging. De voormalig speler van PSV zou dinsdag zijn transfer afronden en is donderdag gelijk inzetbaar in de Europa League.

Tegenover De Volkskrant zei Aissati verheugd te zijn over het weerzien met trainer Fred Rutten. “Rutten is altijd belangrijk voor mij geweest en hij is de reden dat ik hier nu ben.” Ook de oefenmeester deed een duit in het zakje. “Ismaïl is zowel creatief als balvast. En in zijn passing is hij een stuk zekerder dan andere spelers voor zijn positie.”

Donderdag staat Vitesse in de tweede voorronde van de Europa League tegenover het Bulgaarse Lokomotiv Plovdiv. Rutten probeerde de verwachtingen alvast wat te temperen. “Plovdiv, niemand verwacht er wat van, terwijl wij daar moeten. Ik denk dat de ploeg qua kracht vergelijkbaar is met Tsjerno More Varna, waar we met PSV een keer tegen hebben gespeeld.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *