AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

‘Internazionale denkt aan Gregory van der Wiel’

Hij speelde, net als heel Oranje, een belabberd EK maar toch schijnt er nog voldoende interesse te zijn voor Gregory van der Wiel. Internazionale zou de rechtsback van Ajax op haar lijstje hebben staan om de vacante rechtsbackpositie in te komen vullen in Milaan. De Italianen zullen deze zomer afscheid nemen van Maicon en zijn zodoende driftig op zoek naar een talentvolle vervanger.

Inter klopte al bij Lille aan voor de diensten van Mathieu Debuchy, maar de twee clubs liggen mijlenver uit elkaar in de onderhandelingen over een gepaste transfersom. Zodoende denkt Inter aan alternatieven en in de Italiaanse media wordt melding gemaakt van Van der Wiel als de eerstvolgende op het lijstje van de Italiaanse topclub, zo meldt onder andere Tuttosport.

Van der Wiel ligt nog slechts tot medio 2013 vast bij Ajax, waardoor zijn transfersom niet al te hoog zal zijn. AS Roma meldde zich in mei voor de speler, maar Van der Wiel gaf aan graag Champions League te willen spelen. De Ajacied speelde echter een dramatisch EK en lijkt zijn eisen wat naar beneden afgesteld te hebben. Diverse Engelse media linkten ook Arsenal aan de international maar vooralsnog zijn het niet meer dan geruchten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *