‘Ik doe m’n best om Ten Hag ervan te overtuigen mij meer speelminuten te geven’

Zakaria Labyad hoopt Erik ten Hag op andere gedachten te brengen. De Ajax-trainer maakte voor de winterstop slechts mondjesmaat gebruik van de miljoenenaankoop, die in de zomer overkwam van FC Utrecht.

Labyad speelde afgelopen nacht met Ajax een oefenwedstrijd tegen Flamengo, liet zich nadrukkelijk gelden en scoorde. “Dit zijn mooie en goede wedstrijden om jezelf te laten zien”, zegt Labyad tegen de NOS. “Ik denk dat ik dat ook heb gedaan.”

“Het blijft moeilijk, maar ik sta er positief in”, zegt hij over zijn reserverol in Amsterdam. “Voor Ajax spelen is een van de mooiste dingen in Nederland. Ik ben enorm trots en blij dat ik voor Ajax mag spelen. Ik ga mijn best doen om de trainer ervan te overtuigen mij meer speelminuten te geven.”

Labyad praat met de technische staf van Ajax over zijn situatie. “Ik praat er met alle trainers over. Waar we het over hebben gehad, heb ik vandaag laten zien. Dat gaat om energie en dominantie, vechten voor je elftal. Dat heb ik kunnen omzetten in deze wedstrijd.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer