‘Ik ben klaar voor basisplaats bij Ajax’


Mitchell Dijks vindt dat hij klaar is voor de basis bij Ajax. Momenteel wordt hij verhuurd aan Heerenveen waar hij zich stormachtig ontwikkeld.

‘Het gaat heel goed met me. Ik heb op alle fronten gemerkt dat je in nog geen jaar tijd heel veel kunt leren’, vertelt Dijks in het Noord-Hollands Dagblad. ‘Het is hier zoveel anders dan in Amsterdam of Purmerend. Zoveel rustiger en relaxter. Vanaf het moment dat ik in Friesland op mezelf woon, ben ik heel snel volwassen geworden. Een betere keuze dan hierheen te verhuizen, had ik niet kunnen maken. Het bevalt écht goed.’

The post ‘Ik ben klaar voor basisplaats bij Ajax’ appeared first on AjaxReport.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!