‘Huntelaar twijfelt over acht miljoen per jaar’

Schalke 04 heeft nog steeds geen duidelijkheid van topscorer Klaas-Jan Huntelaar. Op korte termijn verwacht de club een antwoord van de Nederlander, die liefst acht miljoen euro per jaar kan gaan verdienen in Gelsenkirchen.

Dat bedrag moet Huntelaar over de streep trekken, bericht Bild. Zelf wil hij er in de krant niet veel over kwijt. “Ik concentreer me op de wedstrijden, dat is het belangrijkst”, zegt de spits, dinsdag tegen Olympiakos Pireaus goed voor de 250ste treffer in zijn loopbaan.

Sinds het begin van de zomer zitten beide partijen om de tafel. “Ik neem snel een beslissing, in elk geval voordat de nieuwe competitie begint”, zei Huntelaar vorige maand nog. De aanvalsleider van de Köningsblauen wilde afgelopen transferperiode investeringen zien. Met de komst van Ibrahim Afellay is er (gedeeltelijk) naar Huntelaar geluisterd.

Als Schalke 04 zaterdag tegen Bayern München een strafschop krijgt, staat Huntelaar overigens gewoon weer achter de bal. In de Champions League miste hij een pingel. “Of ik de strafschoppen blijf nemen? Zeker weten. Althans, zo lang de trainer het me toestaat. Het kan gebeuren dat je een strafschop mist. Tegen Olympiakos schoot ik waarschijnlijk twee centimeter te veel naar links.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *