Huntelaar: ‘Ik zie Siem de Jong graag naar Schalke toekomen’


ajaxreportsKlaas-Jan Huntelaar heet Siem de Jong van harte welkom bij Schalke 04. De ploeg uit Gelsenkirchen zou interesse hebben om de middenvelder aan te trekken.

Huntelaar denkt, in het AD, dat De Jong zijn broer Luuk achterna moet gaan naar Duitsland. ‘Ik heb gehoord en gelezen dat hij in beeld is, ja, al weet ik er concreet het fijne niet van. Siem zou hier zeker goed passen. Sowieso wel in het Duitse voetbal, denk ik, qua manier van spelen. Bovendien is het een jongen die zich makkelijk aanpast. Van mij mag hij absoluut komen.’

The post Huntelaar: ‘Ik zie Siem de Jong graag naar Schalke toekomen’ appeared first on AjaxReport.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!