‘Heracles vraagt meer dan een miljoen voor Armenteros’

De vraagprijs van Heracles Almelo voor Samuel Armenteros bedraagt meer dan een miljoen euro. Dat liet assistent-trainer Hendrie Krüzen weten in gesprek met Eredivisie Live. De speler staat voor nog slechts een jaar onder contract bij de Almelo’ers en heeft een clausule in zijn contract staan.

Ajax heeft interesse in Armenteros, maar weigert het gevraagde bedrag op tafel te leggen. ‘Ik snap niet dat Ajax zo moeilijk doet’, aldus Krüzen. ‘Die jongen heeft een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan en dat is geen hoog bedrag, zeker niet voor een supertalent als hij. Armenteros heeft heel veel potentie en er zit heel veel rek in die jongen. Als ze hem echt zo graag willen hebben, dan leggen ze dat bedrag gewoon neer.’

‘Het bedrag dat wij vragen is boven de één miljoen euro, maar het zijn eigenlijk geen bedragen voor een speler met zulke kwaliteiten’, vervolgde Krüzen, die zaterdag tegen Osasuna de afwezige Peter Bosz verving. ‘Dus ik vind dat ze niet moeilijk moeten doen. Hij heeft weliswaar nog een contract voor één seizoen, maar Ajax zou ook zo denken als het andersom wordt beredeneerd. Dus wij mogen ook wel een keer krijgen wat we verdienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *