AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Heitinga: ‘Terugkeer naar Ajax staat op de planning’

John Heitinga was voor even terug op Nederlandse bodem, wat voor Ons Oranje reden genoeg was om de international een paar vragen te stellen. De verdediger liet zich onder meer uit over Everton. Daarnaast kwam er ook een vraag waarin oud-werkgever Ajax centraal stond.

Everton maakte er op Old Trafford afgelopen weekend een waar spektakelstuk van tegen Manchester United (4-4). “Het is een spectaculaire uitslag. Ik denk dat alle liefhebbers genoten hebben van de wedstrijd. Je wil nooit vier tegendoelpunten hebben, maar mag achteraf met deze uitslag best tevreden zijn”, stelt Heitinga.

De mandekker heeft het dan ook naar zijn zin in Liverpool. “Ik kijk tevreden terug op het seizoen. Een geslaagd seizoen. We zijn ver gekomen in de FA Cup, maar helaas niet de finale gehaald. We begonnen niet goed, maar hebben ons goed teruggeknokt.”

Op de vraag of hij de supporters van Ajax meer duidelijkheid kon geven reageerde Heitinga als volgt: “Ik kan geen meer duidelijkheid geven. Ik heb gezegd dat het op de planning sta, maar ben nu 28 en kan er nog niks over zeggen. Ik ga geen valste beloftes maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *