Heitinga: ‘Het is nog te vroeg voor een terugkeer naar Ajax’

John Heitinga is zijn basisplaats bij Everton niet meer zeker, maar de stopper denkt er niet over om de club te verlaten. Middels een vraag-en-antwoord-sessie op Twitter geeft hij te kennen te willen vechten voor zijn plek bij the Toffees. “Spelen in de Premier League is altijd mijn grote droom geweest”, herhaalde hij nog maar eens.

“Ik zal daarom bij Everton blijven vechten voor mijn plaats”, vertelt Heitinga zijn fans. “Ajax en Everton zijn mijn clubs geworden.” Vooralsnog acht de Oranje-international de tijd echter nog niet rijp om terug te keren op het oude nest. “Het is nog te vroeg om terug te gaan naar Amsterdam. Ook de geruchten over een transfer naar Tottenham zijn onjuist.”

Heitinga zegt zich thuis te voelen op Goodison Park, ook al mocht hij afgelopen maandag in de confrontatie met Manchester United (1-0 winst) slechts kortstondig meedoen. Het centrum van de ploeg van David Moyes bestond uit Phil Jagielka en Sylvain Distin en dat duo maakte indruk: de runner-up van vorig seizoen wist weinig tot geen uitgespeelde kansen te creëren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *