“Heb laten zien dat ik defensief kan denken”


Ajax nieuws – © ProshotsLasse Schöne speelt al een aantal weken op de nummer-6-positie. In De Telegraaf gaat hij in op de vraag of hij als controlerende middenvelder niet te aanvallend speelt. “Ik denk dat ik heb laten zien dat ik ook defensief kan denken. Natuurlijk snap ik dat mensen zich afvragen of een aanvallende speler als ik het in grotere wedstrijden op die positie aankan. Maar ik denk dat ik tegen Standard Luik heb laten zien van wel. Wij willen aanvallend voetballen en op deze manier kom ik goed tot mijn recht. Ik ben…

Lees verder op Ajax1.nl: “Heb laten zien dat ik defensief kan denken”


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!