Guidetti: ‘Ik keer 100% terug bij Feyenoord’

Manchester City lijkt niet van plan om John Guidetti opnieuw te verhuren aan Feyenoord, maar de Zweed hoopt ooit terug te keren in Rotterdam. De twintigjarige aanvaller is hersteld van een virusinfectie en kijkt uit naar de Klassieker tegen Ajax op 28 oktober.

Het afgelopen seizoen loodste Guidetti zijn ploeg met een hattrick naar een 4-2 zege op de rivaal. Deze keer kijkt hij toe vanaf de tribunes. “Ik móét erbij zijn en ga, als het kan, als supporter tussen de supporters staan”, vertelt Guidetti, die nog niet weet wat de toekomst hem gaat brengen. “Waar ik ook heen ga, ik zal scoren en Feyenoord op die manier trots maken. Tot ik op een dag terugkom in Rotterdam, koester ik de mooie herinneringen.”

“Want dát ik terugkeer, staat vast. Ooit speel ik weer voor Feyenoord”, aldus Guidetti in Voetbal International. “Of beter: het is mijn droom ooit weer voor Feyenoord te spelen. Ik weet nu hoe onvoorspelbaar het leven kan zijn, dus heeft het geen zin iets te beloven. Maar ik weer met de hand op mijn hart dat het absoluut mijn intentie is,’ zegt de aanvaller, die sowieso naar de Klassieker wil tegen Ajax op 28 oktober. ‘Ik móét erbij zijn en ga, als het kan, als supporter tussen de supporters staan.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *