“Grootste droom: de allerbeste worden”


Ajax nieuws – © ProshotsMateo Cassierra speelt sinds afgelopen zomer voor Ajax. De Colombiaanse aanvaller is enorm dankbaar voor de kans om zich in Amsterdam verder te kunnen ontwikkelen. “Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn jeugdopleiding. Ondanks de omstandigheden heb ik met motivatie en discipline mijn droom waargemaakt. Mij grootouders en moeder zijn apetrots op me. Ze gaven alles om mij goed op te voeden en stonden altijd voor me klaar. Ik ben God ook dankbaar voor de mooie kans die het leven me nu biedt bij zo’n grote club als Ajax. Een club…

Lees verder op Ajax1.nl: “Grootste droom: de allerbeste worden”


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!