AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Gregory van der Wiel op bezoek bij Valencia

Gregory van der Wiel is woensdagavond op bezoek geweest bij Valencia. De rechtsback, die de afgelopen transferperiode concrete interesse genoot van de Spaanse club, bekeek de bekerwedstrijd tussen Valencia en Barcelona (1-1) in het Mestalla stadion.

Een gesprek tussen Valencia en Van der Wiel over een potentiële transfer lijkt onoverkomelijk aangezien Valencia gedurende de afgelopen transferperiode tot twee maal toe bij Ajax aanklopte voor Van der Wiel. De onderhandelingen tussen de clubs liepen echter telkens stuk en Valencia wist vervolgens geen andere rechtsback meer binnen te halen. Van der Wiel, die over enkele dagen zijn 24ste verjaardag viert, heeft zelf al aangegeven graag naar Valencia te verkassen en heeft al een mondeling akkoord bereikt met de club.

In de zomer gaat de club uit de Sinaasappelstad een nieuwe poging wagen bij Ajax om Van der Wiel los te weken. De vraagprijs voor de verdediger zal dan onder meer afhangen van zijn prestaties op het aanstaande EK in Polen en Oekraïne. De momenteel licht geblesseerde speler staat nog slechts tot medio 2013 onder contract bij Ajax en dus moet Ajax de speler aanstaande zomer wel verkopen om nog wat aan hem te kunnen verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *