AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Filmpje Vd Vaart over Ibrahimovic irriteert Zweden

Een door SBS6 en Rafael van der Vaart opgenomen filmpje is niet goed gevallen in Zweden. Tijdens een programma met Johnny de Mol oefende de Oranje-international zijn golfswing en hielp de presentator hem, door een foto van Zlatan Ibrahimovic op te hangen. Van der Vaart, die in zijn Ajax-jaren ruzie kreeg met de spits, werd wel gemotiveerd door de foto en raakte Ibracadabra vol op de neus. In Zweden kan niet iedereen er om lachen.

In gesprek met het Zweedse Aftonbladet merkt Andreas Granqvist, ex-speler van FC Groningen en vanaf de zomer wellicht teamgenoot van Ibrahimovic bij AC Milan, op dat het filmpje alleen maar aanmoedigend werkt. ‘Misschien is dit een manier om de spirit erin te houden bij hun nationale team. We zitten niet bij Nederland in de groep, maar misschien komen we ze later tijdens het EK wel tegen. En dan zal het payback time zijn’, kondigt Granqvist vast aan.

Christian Wilhelmsson kan daarentegen wel lachen om de beelden. ‘Ik vond het wel vermakelijk, hij raakte ‘m wel goed’, merkt de aanvallende middenvelder op. ‘Het is een beetje onderbroekenlol. Of Zlatan het net zo leuk vindt? Geen idee, ik denk het niet. Zelf vond ik het wel een beetje grappig’, aldus Wilhelmsson.

Van der Vaart en Ibrahimovic kregen het jaren geleden aan de stok, nadat de Zweed ervan werd beschuldigd de middenvelder opzettelijk te hebben geblesseerd tijdens een interland. Twee weken later werd Ibrahimovic, op de slotdag van de transfermarkt in augustus 2004, verkocht aan Juventus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *