‘Feyenoord overweegt Graziano Pelle definitief aan te trekken’

Feyenoord wil binnen een aantal weken beslissen of het een poging zal wagen om Graziano Pelle over te nemen van Parma, dat meldt RTV Rijnmond. De Italiaanse aanvaller wordt dit seizoen door de Rotterdammers gehuurd. Feyenoord heeft geen optie tot koop.

Zonder hoge verwachtingen van het Legioen werd Graziano Pelle deze zomer gepresenteerd als nieuwe aanvalsleider. De Italiaanse aanvaller, eerder min of meer mislukt, moest in De Kuip favoriet John Guidetti doen vergeten. Met vier doelpunten in zes duels, inclusief een goal tegen aartsrivaal Ajax, is Pelle goed op weg. Feyenoord gaat nu de onderzoeken of het mogelijk is om de 27-jarige aanvaller van Parma over te nemen. Het is onbekend hoe Parma hier tegenover staat.

Ondertussen hoopt Feyenoord debutant Jean-Paul Boëtius snel langer aan zich te binden. De jeugdinternational ligt nog tot de zomer van 2014 in Rotterdam-Zuid vast. “Wij zijn al weken in gesprek met Jean-Paul Ik verwacht dat wij er snel uit komen met hem en zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht”, aldus technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord tegenover RTV Rijnmond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *