AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Feyenoord en Ajax krijgen zeven en vier ton uit loterij

De VriendenLoterij heeft dinsdag tijdens het Goed Geld Gala in Amsterdam haar steun laten blijken door verscheidene jeugdopleidingen van Nederlandse profclubs een geldbedrag te geven. Feyenoord ontving het hoogste bedrag, namelijk circa zeven ton. Daarna volgt Ajax met ruim vier ton. Alles bij elkaar hebben de jeugdopleidingen 2,2 miljoen euro gekregen. Dat is één ton meer dan vorig jaar.

“Bij Feyenoord vinden wij het belangrijk dat onze spelers en trainers zich bewust zijn van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die wij als club dragen”, begon Eric Gudde, algemeen directeur van Feyenoord. “Daar kunnen we dan ook niet vroeg genoeg mee beginnen.”

Hij vervolgde: “Zo spelen zowel spelers van het eerste als de spelers van de Feyenoord Academy een vooraanstaande rol in de diverse maatschappelijke projecten die Feyenoord in de Rotterdamse wijken organiseert. Mede dankzij de financiële steun van de VriendenLoterij kunnen we ook aan die sociale aspecten blijven werken binnen onze jeugdopleiding”, aldus de beleidsbepalers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *