AjaxRSS

"WIJ ZIJN AJAX AMSTERDAM"

Feyenooder wees aanbod van Ajax af

Quenten Timber heeft in het verleden een voorstel afgewezen van de grote rivaal Ajax. Dit heeft hij de podcast Matchday op het YouTube-kanaal Supergaande van Qucee.

Voordat Quinten naar FC Utrecht ging, zag hij hoe zijn broer Jurriën wel doorbrak in het eerste van Ajax. Toch is er geen sprake van jaloezie. “Het is vooral trots geweest. Uiteindelijk wil je zelf ook, maar ik had ook blessures in die tijd. Ik had vertrouwen in mezelf en mijn broers en moeder hadden dat ook. Mijn moeder is ook streng en eerlijk. Ze vertelden me wat ik beter moest doen om er te komen. Het is toch Ajax en ik kwam er niet omdat Jurriën er speelde.”

Uiteindelijk wist Quinten niet door te breken bij Ajax. Hij bevestigt dat de club hem als rechtsback wilde gebruiken. “Onder andere. Ik speelde een paar wedstrijden op rechtsback bij Jong Ajax en op een gegeven moment wilde Ten Hag me op zes zien. Maar het was een beetje half. Ze kwamen met een nieuw contract, maar het was niet zo sterk.”

Hij legt ook uit wat het plan was dat Ajax voor hem schetste. “Ze wilden me wel op het middenveld, maar ook als rechtsback. Nous Mazraoui speelde een beetje rechtsback, maar ook aan de binnenkant. Daar kwamen ze dus mee, maar het was niet overtuigend. Ik wilde voelen dat ze me wilden hebben, maar dat gebeurde niet echt bij Ajax. Toen ben ik naar FC Utrecht gegaan,” aldus de voormalig Ajacied.

Het bericht Feyenooder wees aanbod van Ajax af verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *