‘FC Barcelona houdt Viktor Fischer nauwlettend in de gaten’

Viktor Fischer is ‘hot’ momenteel. De Deense aanvaller van Ajax heeft een basisplaats veroverd bij de Amsterdammers en maakt indruk. Afgelopen weekend was de Deen goed voor twee treffers en dat kwam de belangstelling voor de jonge aanvaller ten goede.

Naast Manchester United zou ook FC Barcelona de verrichtingen van Fischer nauwlettend in de gaten houden. Daarnaast zat een delegatie van zowel Real Madrid als Bayern Munchen zondag op de tribune tijdens de Klassieker. Of zij ook daadwerkelijk voor Fischer kwamen, is door geen van de clubs bekend gemaakt.

Fischer lijkt het echter goed naar zijn zin te hebben bij de Amsterdammers. Hij stelde van de week dat Ajax bij de subtop van Europa hoort en dat hij positief tegenover een contractverlenging staat. Hij zou dan zo’n zeven ton op jaarbasis kunnen gaan verdienen. Momenteel zou dat maximaal twee ton zijn. Fischer zou dan bijtekenen tot de zomer van 2016.

De jonge aanvaller is ook goed te spreken over het niveau van Ajax. “Winnen van Feyenoord, terwijl het nog veel beter kan. We zijn heel goed onderweg”, aldus Fischer in De Telegraaf. “Ik ben helemaal niet bezig met PSV, FC Twente of Feyenoord. Belangrijker is dat het er bij ons heel goed uit ziet. Nog niet qua stand op de ranglijst, maar wel op de training.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *