Ezra Walian tekent contract bij zijn droomclub Ajax


Ezra Walian ondertekende maandag een contract dat hem tot medio 2017 aan Ajax verbindt. ‘Ik ben trots’, sprak hij vervolgens tegen AjaxTV. ‘Ik heb hier hard voor gewerkt. Ik ben jong begonnen bij mijn oude club en droomde van Ajax. Nu mag ik tekenen bij mijn droomclub.’

‘Ik hoop dat ik over een paar jaar hier in de Arena mag schitteren en dat ik een belangrijke speler in Ajax 1 kan worden’, vertelde de aanvaller verder. ‘Mooier dan met dit contract had ik het jaar niet af kunnen sluiten. Nu is het wel tijd voor een oliebol!’

The post Ezra Walian tekent contract bij zijn droomclub Ajax appeared first on AjaxReport.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! En maak kans op een SHIRT!